O nas in Sodelovanje

Mleko na dom je naša zaveza in obljuba cenjenim kupcem; zagotoviti izjemen in pester nabor lokalnih, domačih izdelkov za slovenska gospodinjstva in pri tem sodelovati izključno s slovenskimi kmetijami z dolgoletnimi tradicijami. Z veseljem spremljamo trend vzpodbude vedno večjega števila Slovencev, da dobro jedo in živijo čim bolj trajnostno in odgovorno. Naš prispevek k tej zgodbi je podpora manjšim dobaviteljem, za katere verjamemo, da zagotavljajo najboljše domače izdelke, ki jih lahko dostavimo na vaš prag. Vsak dobavitelj ponuja edinstveno zgodbo, zavidljivo tradicijo in nesporno kakovost.

 

Z našim delom si želimo ustvariti pozitiven vpliv na lokalne skupnosti, vaše okolje in seveda na vašo družino in prijatelje. Globoko si prizadevamo obuditi zapuščino in tradicijo mlekarjev iz 60. let prejšnjega stoletja, kot tudi sodobno razširiti ponudbo z domačimi izdelki slovenskih kmetij. Naš cilj je optimizacija vašega prostega časa, in poskrbeti, da brez zamudnega načrtovanja ter nakupovanja v različnih trgovinah in kmetijah, zaužijete dobro, kvalitetno in okusno domačo slovensko hrano. Namesto vas bomo ta del prevzeli mi in to že zelo zgodaj zjutraj. Želimo si postati vaš jutranji življenjski sopotnik, da, ko pride čas za zajtrk enostavno odprete svoja vhodna vrata.


Zaveza k trajnostnemu načinu poslovanja, ki vključuje socialni, okoljski, gospodarski in dobaviteljski vidik ter posluh in upoštevanje vaših želja, so ključnega pomena za dosego naših ciljev.


Mleko na dom:

  • zagotavljanje lokalnih in domačih izdelkov, ki pomagajo trajnostno izboljšati standard vašega življenja
  • prizadevanje za zmanjšan učinek prevoza naših izdelkov do vašega doma 
  • prizadevanje za uvedbo standarda dobrega počutja živali naših dobaviteljev
  • podpora našim dobaviteljem z namenom, spodbujanja trajnostne poslovne prakse, ter lokalne in domače pridelane hrane


 

Mleko na dom, za izboljšanje vaših osebnih življenjskih potreb in uresničitev edinstvenih kulinaričnih želja - tvoj novi jutranji življenjski sopotnik.Se najdeš v naši zgodbi in bi se želeli povezati z nami?

Tudi mi smo v nenehnem iskanju novih priložnosti, izboljšav in dragocenih poznanstev. V kolikor ste pridelovalec lokalnih pridelkov, družinska kmetija ali drug ponudnik domačih produktov, z željo po sodelovanju v projektu Mleko na dom, nam pišite na info@mlekonadom.com. Veseli bomo prav vsakega sporočila in s tem priložnosti za razvoj ter razširitev obzorij.