Naši dobavitelji

Vsi naši dobavitelji prihajajo iz okolice Kranja in imajo dolgoletno tradicijo.


Mleko in mlečni izdelki

V majhni vasici Olševek na Gorenjskem se nahaja kmetija, ki nam zagotavlja mleko in mlečne izdelke. Pred več kot dvajsetimi leti so odprli vrata širši okolici ter se resneje lotili predelave mleka. Že takrat so verjeli, da se zgolj s kakovostnimi surovinami, tradicijo in poštenim delom lahko naredi dobre in kakovostne izdelke. Zgodba o dejavnosti pridelave sega že v leto 1991. 


Pekovski izdelki
Za najboljše pekovske izdelke se obračamo na manjšo družinsko pekarno v Besnici na Gorenjskem. Njihovi produkti so brez aditivov in se ponašajo s pristnim okusom ter neoporečno svežino. V poslovanje je vpeta vsa družina in ravno ta zanos ter strast do peke kruha, peciva in drugih pekovskih izdelkov, je tisto, kar daje njihovim produktom tako pristen okus. Ko dodamo še sveže in kakovostne surovine, ki brez izjeme prav tako prihajajo iz bližnje okolice, dobimo najkvalitetnejše pekovske izdelke, ki v vsak dom prinesejo vonj in občutek domačnosti.


Sokovi

Podjetje, ki nam priskrbi sadne sokove je podjetje z bogato družinsko tradicijo, ustanovljeno leta 1957 na Gorenjskem. Ukvarjajo se s proizvodnjo in prodajo sadnih sokov in osvežilnih pijač. Nas je prepričala njihova dolgoletna tradicija in zaveza k ustvarjanju zdravih proizvodov za lokalno skupnost. Potrebno je veliko truda in trdega dela, predvsem pa ohranjanje nesporne kakovosti za dolgoletni obstoj na trgu.


Marmelade

Še ena družinska kmetija, kamor se odpravimo po najboljše marmelade, je kmetija v manjši vasici nad Begunjami na Gorenjskem, kjer se je skozi rodove ohranjala tradicija pridelave sadja. Pričetki kmetovanja segajo že v daljno preteklost, leta 1951 pa so se preusmerili v dopolnilno dejavnost pridelave in predelave sadja. Z njihovo pomočjo našim naročnikom omogočimo pristen in poln sadni okus ter zdrav tradicionalni zajtrk.


Jajca

Ko smo razmišljali kam se odpraviti po najboljša jajčka na Gorenjskem, nas je pot popeljala v malo vasico Voglje. Tamkajšnja kmetija je prav tako družinska kmetija, ki se je iz pridelave krompirja, čebule in fižola pred leti preusmerila na področje perutninarstva. Njihova zaveza, k zagotavljanju zdrave krme za kokoši, ki jo tudi sami pridelujejo, ter prosta reja kokoši so nas prepričali v izjemno kakovost jajc, kar se odraža tako v njihovem okusu kot tudi na vonju, barvi ter izgledu.