Plačilna sredstva

1.1.  Prodajalec sprejema izključno plačila, ki so navedena na Platformi in sicer:

  • Plačilo po predračunu,
  • plačilo s kreditno kartico Mastercard, Visa ali American Express.

 

1.2. Prodajalec za procesiranje spletnih plačil angažira specializiranega tretjega ponudnika plačilnih storitev. V zvezi s pogoji storitev procesiranja spletnih plačil se uporabljajo splošni pogoji poslovanja izbranega ponudnika. Prodajalec ne odgovarja in ne jamči za vsebino splošnih pogojev poslovanja izbranega ponudnika ali za škodo, ki bi v zvezi s tem lahko nastala Uporabniku.

 

1.3. Ko Uporabnik s pomočjo Platforme odda Naročilo glede nakupa Živilskih Produktov, Prodajalec oddano Naročilo sprejme ter izda Avansni račun v elektronski obliki za vsa oddana Naročila v prihajajočih 30 dneh, šteto od dne oddaje Naročila.

 

1.4. Uporabnik izvede plačilo Avansnega Računa za znesek vseh oddanih Naročil v prihajajočem mesecu, preko predračuna ali s pomočjo specializiranega tretjega ponudnika plačilnih storitev in s tem potrdi naročilo.

 

1.5. Plačilo preko spleta se izvede na strani specializiranega tretjega ponudnika plačilnih storitev oz. plačilnega procesorja.

 

1.6. Prodajalec ne shranjuje podatkov o karticah ali transakcijah.

 

1.7. Po potrdilu plačila s strani specializiranega tretjega ponudnika plačilnih storitev, se status naročila spremeni v »Plačano«.

 

1.8. Ob spremembi naročila v »Plačano«, Uporabnik prejme potrdilo, bodisi preko elektronskega sistema, bodisi preko SMS sporočila, iz katerega je razviden celoten znesek plačila in plan dostav v prihajajočem mesecu.